Corona virus antistoffen Test:

Met deze nieuwe coronavirus thuistest kun je eenvoudig zelf, thuis, middels een vingerprik bloed afnemen en kijken of er in je lichaam antistoffen aanwezig zijn tegen het Corona (COVID-19) virus. Indien je met het virus in aanraking bent gekomen zal je lichaam na ongeveer 6 dagen antistoffen gaan aanmaken. Deze antistoffen worden gedetecteerd door deze bloedtest. 

Via de testuitslag kun je aflezen of er antistoffen gevonden zijn, zodat kun je zien of je een infectie met het coronavirus wel of (nog) niet hebt doorgemaakt.

In tegenstelling tot wat er in de pdf staat dat bij klachten altijd via de GGD een PCR test gedaan moet worden. Stel je echter even de vraag: 'Is die (PCR) test wel betrouwbaar?' 

Bekijk het volgende filmpje: (Klik hier)

Je ziet welke enorme gevolgen een positieve PCR test heeft...

Meten is weten!


Een positief Corona-virus antistoffen resultaat, wat nu?

Mocht je als geteste persoon een positief resultaat op antistoffen hebben ontvangen, dan weet je dat je het Corona virus hebt doorgemaakt (heel belangrijk) en dat de kans op een nieuwe besmetting klein is. Uiteraard dien je jezelf altijd aan de voorschriften van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM houden. Zo lang als er antistoffen in het bloed aanwezig zijn ben je beter beschermd tegen een nieuwe infectie met het Covid-19 virus.

Een negatief Corona-virus antistoffen resultaat, wat nu?

Heb je het virus nog niet doorgemaakt is zinvol om je vitamine D (Bestel hier) en/of vitamine K2 status (Bestel hier) te laten meten. Indien deze (te) laag zijn is het zinvol om deze middels suppletie aan te vullen. Je krijgt hiervoor ondersteuning van CPG.

Wens je graag ondersteuning of zijn er vragen:

Vul onderstaand formulier even in, je wordt z.s.m. gebeld:


 
E-mailen
Bellen
Map
Info