Lezingen en presentaties:

Organiseer ZELF een lezing/presentatie van CPG:

Onderwerp: Voeding en suppletie voor sporters in topconditie:

Deze lezing/presentatie wordt gegeven door John Verhiel en is gratis.

John brengt u op de hoogte van de allernieuwste mogelijkheden op het gebied van sporters-gezondheid in relatie tot de 6 Gezondheidssystemen.

deze 6 Gezondheids-systemen omvatten de volgende elementen:

1) Verzuring: wat is verzuring, wat betekend verzuring voor de sporter, wat kun je doen tegen verzuring en welke testmogelijkheden zijn er om verzuring te meten.

2) Darmdysbiose en immuunsysteem: Welke rol speelt de darmflora van de sporter bij het neerzetten van (top)prestaties, hoe beïnvloedt een slechte darmflora het herstelvermogen en goede slaap en welke mogelijkheden zijn er om je immuunsysteem op een natuurlijke manier te boosten voor betere prestaties.

3) Vetzuurstofwisseling: Aan de orde komt de invloed van een foutieve vetzuurverhouding in de lichaamscellen in relatie tot het zuurstofopnamevermogen van de sporter. Hoe kun je deze beïnvloeden en vooral... hoe kun je deze meten?

4) Suikerstofwisseling: In hoeverre beïnvloeden voedingstekorten een correcte suikerstof-wisseling en ook hier weer, hoe kun je je suikerstofwisseling testen of deze in orde is.

5) Zuurstofopname: De rol van zuurstofopname bij de sporter en hoe deze te optimaliseren.

6) Vrije Radicalen Pathologie: In hoeverre kun je sportprestaties beïnvloeden door het verminderen van Vrije Radicalen die tijdens sportprestaties in sterk verhoogde mate ontstaan, en welke testmethoden zijn er om vrije radicalen druk te meten.

Heeft u interesse om deze lezing zelf te organiseren voor uw sport-club of instructeurs kunt u zich hier aanmelden. John neemt dan contact met u op voor meer informatie, promotie en ondersteuning:

Naar pagina 1 van Duurzaam Gezond:

Naar pagina 2 van Duurzaam Gezond:


 
E-mailen
Bellen
Map
Info